sPersienner behøver ikke at være dyre. De kan faktisk fås i mange prisklasser. Hvis ikke, du ønsker at investere op mod tusind kroner pr. persienne, som de koster hos nogle af de prominente fabrikanter, så findes der heldigvis et hav af gode muligheder for at købe billige persienner. Det gør sig gældende, hvad end de skal være sorte, hvide eller lavet i bambus.

gode priser på persiennerDe fleste forsøger sig hos IKEA, Jysk eller Bauhaus, hvis de skal købe billige persienner. Det er dog ikke altid, du har held med at finde persienner, der passer til dine vinduers dimensioner.

Andre håber blot på at støde på et godt tilbud. Hvad du i stedet bør gøre er, at få produceret persienner efter mål. På denne måde er du garanteret, at de passer helt perfekt.

Mange tror, at det er dyrt at få fremstillet specialproducerede persienner efter egne mål. Det er dog slet ikke tilfældet.

Du kan derfor sagtens købe billige persienner efter mål.

Billige persienner efter mål

Det er altid bedst at købe persienner efter mål. Det er gældende, uanset præferencer i forhold til farve, materialer og øvrige funktioner. Eksempelvis kan alt fra almindelige metalpersienner til bambus persienner fremstilles efter egne mål til lave priser.

Begge dele er muligt at få lavet til billige priser hos Boligindretningshoppen, der har specialiseret sig netop dette.

Hvis du ikke er så heldig, at du har vinduer eller døre, der har dimensioner, der harmonerer fint med den størrelse persienner, der kan købes i eksempelvis IKEA eller Jysk, så har du heldigvis rig mulighed for at få specialproduceret en række persienner efter egne mål.

Det er en kende dyrere, men garanterer dog, at der ikke er noget irriterende lysindfald.

Stort udvalg af billige persienner

Du finder et stort udvalg af billige persienner – både online og i fysiske forretninger. Det største udvalg finder du dog på nettet. Derfor kan du naturligvis også finde nogle moderne og billige persienner online, der ikke blot appellerer til dig, men også passer til dimensionerne på dine vinduer.

De mange persienner adskiller sig på baggrund af mange punkter.

De adskiller sig hovedsageligt i forhold til farve- og materievalg samt størrelse. Det er dog ikke de eneste faktorer, der skaber forskelle mellem de flere hundrede forskellige persienner.

Typisk er det muligt at til- eller fravælge flere former for yderligere funktionalitet eller tilpasning. Det er naturligvis dét, der har medført, at udvalget er yderst differentieret.

De mange valgmuligheder

vindue på klemDu har mange valgmuligheder, når du køber persienner. Vælger du at bestille persienner efter egne mål, så har du dog endnu flere valgmuligheder.

Her får du nemlig mulighed for at skræddersy persiennerne efter dine specifikke ønsker og kriterier.

Når du køber nye persienner, så er det blandt andet følgende valgmuligheder, du kan vælge mellem:

  • Materiale: Persienner fremstilles i mange materialer. De mest gængse er fremstillet i aluminium, men du finder også træ- og plastpersienner blandt udvalget.
  • Betjeningsside: I nogle vinduer kan én af siderne af en persienne være svær at tilgå. Er det tilfældet, så skal snoren til betjening af lamellerne naturligvis sidde i den rette side.
  • Wirestyr: Skal din persienne monteres på et vindue, der skal åbnes, så er et wirestyr oplagt at tilvælge. Med et wirestyr fastmonteres persiennen til vinduet, så det ikke hænger og flagrer i vinden, hvis det åbnes.
  • Børnesikring: Det er vigtigt, at børn ikke leger med persiennesnoren. De kan ende med at komme galt afsted eller tilmed blive kvalt. Har du mindre børn, bør du derfor tilkøbe børnesikring til dine persienner.
  • Montering: Du kan montere persienne på flere måder. Typisk får du dog valget mellem loft- og vægmontering. Det afhænger af det givne vindue, hvilken løsning, der er den mest ideelle.

Køb de billige persienner online hos Boligindretningsshoppen

Hvis du er på udkig efter nye persienner, men ikke ønsker at betale en mindre formue, hvor går man så hen, hvis man heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet?

Hvis det er dine kriterier, så bør du undersøge udvalget hos danske Boligindretningsshoppen. Her får du specialproducerede persienner efter egne mål og kriterier til fabelagtige priser.

Det er en klar fordel, at du kan få produceret persiennerne efter egne mål. På trods af, at de sættes i produktion med afsæt i netop dine ønsker, så er der fortsat tale om billige persienner.

Faktisk er der mange, der bliver overraskede, når de ser priserne – og derfor er der ikke nogle danske aktører, der kan konkurrere med Boligindretningsshoppen på dette punkt.

De leverer fortrinlig kvalitet og specialproducerede persienner til uhørt lave priser. Deres bestillingsflow er nemt og brugervenligt, hvorfor det er simpelt at udvælge de rette funktioner og sammensætte en persienne, der harmonerer med dine kriterier på bedste vis.

Du kan f.eks. nemt fra- eller tilvælge børnesikring, wirestyr og vælge betjeningsside.