Du kan købe persienner efter gængse mål i de fleste boligforretninger. Det er dog ikke altid, du har heldet med dig og kan finde nogle, der passer til dine vinduers dimensioner. Det bedste resultat opnås altid ved at købe persienner efter egne mål, så du er garanteret, at de passer perfekt til dit vindue eller din dør – uden at efterlade huller eller sprækker.

Derfor er det en god idé at købe persienne i de rette mål

mand måler opDer er flere årsager til, at du bør købe persienner efter egne mål. Det handler hovedsageligt om, at du kan garantere, at de passer perfekt til døren eller vinduets dimensioner.

Har du eksempelvis et vindue, der måler 100 cm. x 200 cm., så vil du i mange tilfælde skulle nøjes med 100 cm. x 175 cm., da det er én af de gængse størrelser på markedet.

Det betyder, at der vil være manglende persienne til de nederste 25 cm., hvor lysindfaldet derfor får frit spil. Det er dog ikke kun i tilfælde af, at der er afvigelser i stor skala, at det bedst kan betale sig at bestille persienner efter mål.

Selv en minder afvigelse fra den optimale størrelse, vil resultere i lysindfald og et dårligt look. Derfor bør det selvfølgelig undgås.

Billigt og smart

Mange tror, det er en omkostningstung fornøjelse, at skulle investere i persienner fremstillet efter specialmål. Det kan det også være, hvis du vælger nogle af de mest prominente fabrikanter på markedet.

Det kan sagtens lade sig gøre at købe persienner, der passer i såvel bredde som højde til en fornuftig pris – og så er det tilmed nemt at bestille dem.

I stedet for at bruge utallige timer på at gennemtrevle boligforretninger og internetbutikker for persienner, der passer til dine vinduer, så kan du på ganske få minutter bestiller nogle, der passer til vinduernes dimensioner.

Mål selv op og bestil dem herefter i rette størrelse. Det kan du bl.a. gøre hos Gardinshoppen, der også har andre gardiner efter mål.

Fordelene ved at handle på Gardinshoppen

mand monterer persiennerDer er utallige fordele ved at købe persienner hos Gardinshoppen. Deres bestillingsflow er brugervenligt og dermed nemt at finde ud af.

De tilpasser enhver persienne efter dine specifikke kriterier, så de harmonerer bedst muligt med dine præferencer.

Derfor er det naturligvis også en yderst anbefalelsesværdig leverandør af dine kommende persienner.

TotalGaranti hvis du måler forkert

Ét af de aspekter, der for alvor adskiller Gardinshoppen fra øvrige aktører er, at de tilbyder en garanti, de selv har kaldt for TotalGaranti.

Den koster 10% af det samlede ordrebeløb og dækker, hvis du ved en fejl er kommet til at måle forkert eller har indtastet de forkerte mål. Er uheldet ude, så får du blot fremsendt nye persienner, der passer til dine mål.

Deres TotalGaranti dækker også, hvis du – mod al forventning – ikke skulle være tilfreds med de leverede persienner.

Hvis du synes kvaliteten ikke lever op til forventningerne eller farven ikke er ensartet med den modtagne farveprøve, så kan du blot udbede en ombytning af persiennerne – eller en refundering af ordrebeløbet, hvis dette er at foretrække.

Lave priser

Hos Gardinshoppen sætter de en dyd i, at være de billigste på markedet. Derfor har de indført en 105% prisgaranti. Det betyder, at de ikke blot matcher enhver billigere pris, men tilmed yder dig 5% oven i.

Det betyder, at du er garanteret, at de altid er billigst. Det gælder for hele deres sortimentet, hvorfor garantien bl.a. også dække rullegardiner efter mål.

Produktet der sammenlignes med, skal selvfølgelig være af tilsvarende kvalitet. Du kan derfor ikke sammenligne med en færdigproduceret persienne i standardmål, der kan købes hos JYSK eller IKEA – det er nemlig ikke det samme.

Du skal desuden fremsende dokumentation via e-mail eller brevpost, så prisforskellen er dokumenteret.

Farveprøver

Har du prøvet at bestille alt fra tøj til nye møbler nettet? I så fald ved du, at det kan være svært at vurdere en farve på din computerskærm.

Hos Gardinshoppen er de bekendt med denne problemstilling, hvorfor de tilbyder farveprøver på alle deres farver. Hvis du er i tvivl om valget mellem én eller flere farver, kan du blot bestille en gratis farveprøve.

Du kan bestille op til fem farveprøver – helt uden beregning. Derfor kan du udvælge fem farver, der har fanget din opmærksomhed, og teste dem i hjemmet.

Når du har vurderet, hvilket af de dem farver, du foretrækker, kan du blot vælge denne farve i bestillingsformularen på Gardinshoppens webshop – det bliver ikke nemmere at købe persienner.

Leveringstid

Gardinshoppen stræber efter at være blandt de hurtigst på markedet. Bestiller du en farveprøve inden kl. 14:00 på en hverdag, så afsendes den (eller de) samme dag. Specialproducerede persienner eller gardiner afsendes alllerede efter 12 hverdage.

Derfor kan du hurtigt have specialproducerede persienner (i enten træ eller alu) hængende i vinduerne.

Mange tror, at man skal vente flere måneder, hvis man skal have specialproducerede persienner, der er lavet efter egne mål og kriterier. Hos flere forhandlere er det ligeledes krævet, at du har stor tålmodighed, men ikke hos Gardinshoppen.

Allerede 12 hverdage efter kan du hænge din persienner op. Og vigtigst af alt, kan du se, at de passer perfekt i vinduet.

Køb dine persienner efter mål

Du bør altid købe dine persienner efter mål. Det er den eneste måde, du kan garantere, at de sidder, som de skal. Hvis du skal tage dig til takke med afvigelser, hvad end der er tale om sprækker eller deciderede manglende dækning, så er det hurtigt noget, du bliver træt af.

Derfor er det ganske enkelt ikke besparelse værd, at købe persienne i standardmål. Det fås både som træpersienner og og alu persienner.

De fleste ender med at fortryde deres valg, hvis ikke, de får fremstillet persienner efter mål. Det resulterer i, at de enten skal pryde deres hverdag med frustrering over, at deres persienner ikke giver maksimal solafskærmning eller at de vælger at skifte dem ud med specialproducerede persienner efter kort tid – derfor kan du lige så godt starte med det.

Få derfor målt op og igangsat produktionen af dine persienner – så er det slut med halvfærdige løsninger, der alligevel ikke lever op til dine krav.

Her kan du se hvordan du måler op til persienner