Rullegardiner der specifikt er udviklet til Velux’ egne ovenlysvinduer. Det er det enkle og naturlige valg, hvis du har vinduet fra Velux monteret i din bolig. Ved hjælp af disse gardiner kan du dæmpe lyset og beskytte boligens privatsfære.

Dette rullegardin fås i et væld af varianter, der hver især adskiller sig på baggrund af aspekter såsom farve, lystæthed osv.

Der er flere årsager til, at du bør købe et Velux gardin til et vindue fra selvsamme fabrikant. Den hovedsagelige årsag er, at opsætning og montering af gardinet er helt unik.

De monteres i og betjenes trinløst via et skinnesystem, så gardinet altid sidder fast i skinnerne. Derfor er du garanteret, at gardinet har en nem betjening og komplet afdækning af vinduet.

Fordelen ved Velux rullegardiner

Som angivet herover, så er fordelen ved Velux rullegardiner til ovenlysvinduer, at de monteres i et skinnesystem. Det er dog ikke den eneste fordel, du kan nyde godt af.

Kvaliteten er nemlig uovertruffen, og du kan skræddersy gardinet til dine ønsker.

Yderligere kan du selv vælge betjeningsmulighed, lystæthed samt vælge blandt et bredt spektrum af forskellige farver.

Hvad koster Velux rullegardiner?

Velux rullegardinerRullegardiner fra Velux fås ikke til én fast pris. Der findes mange varianter af rullegardinet, hvorfor prisniveauet også varierer. De koster dog fra ca. 529 kr. pr. stk.

Som nævnt afhænger det dog af din egen sammensætning af gardinet. Du får derfor det mest retvisende billede ved at sammensætte et gardin efter dine ønsker.

Derfor er der flere forskellige priser på rullegardiner fra Velux – i enkelte tilfælde kan du være heldig at støde på et godt tilbud, hvor gardinerne kan købes til mindre end føromtalte prisleje på ca. 529 kr.

Den forøgede pris kontra øvrige fabrikanter er hver en krone værd, hvis du har vinduer fra Velux i hjemmet.

Udvalget af farver, typer og størrelser

Velux-rullegardiner fås i et bredt udvalg af farver, størrelser og typer. Derfor er du garanteret, at kunne finde et gardin, der harmonerer med dine præferencer og kriterier.

Det er blandt andet muligt at vælge blandt +15 forskellige farver, der inkluderer alt fra sort og hvid til rød og lilla gardiner med blomstermønster.

Gardinerne fås naturligvis til samtlige vinduer fra Velux. Den danske fabrikant står bag en lang række vinduer, og du kan finde gardiner til dem alle. Derfor er du garanteret at du kan finde et rullegardin til Velux, som passer til dine vinduer.

Når du bestiller gardinet, skal du sørge for at vælge den rette type og størrelse, så det passer til dit specifikke vindue.

Er du i tvivl, kan denne information findes på typeskiltet, der er påmonteret alle Velux-vinduer. Typisk er det placeret i toppen af vinduesrammen og er derfor kun synlig, når vinduet er åbent.

Det er dog ikke kun farve, du får lov til at vælge. Det inkluderer også betjening og hvorvidt du foretrækker et Velux rullegardin med mørklægning eller ej.

Betjeningsmulighederne

Et rullegardin fra Velux fås med flere betjeningsmuligheder. Mere specifikt, så kan du vælge blandt 3 betjeningsløsninger i bestillingsprocessen.

Det drejer sig om hhv. manuel betjening, elektrisk fjernbetjening eller solcelle fjernbetjening.

Vær dog opmærksom på, at ikke alle betjeningsmuligheder kan vælges til alle typer og størrelser.

  • Manuel betjening: Med denne betjeningsløsning, betjenes dit Velux-rullegardin som et hvilket som helst andet rullegardin. Det er naturligvis billigere end de to elektriske løsninger. Kan dog kun bruges til ovenlysvinduer, du reelt set kan nå med egne hænder.
  • Elektrisk fjernbetjening: Kan bruges til et elnetdrevet Velux-ovenlysvindue (GL/GGU INTEGRA®) samt manuelt betjent vindue, men dette kræver tilkøb af en styreboks. Med denne løsning styres gardinet ved hjælp af en elektrisk fjernbetjening.
  • Solcelle fjernbetjening: Egner sig til både solcelledrevne ovenlysvinduer (GGL/GGU INTEGRA®) og manuelt betjent vinduer fra Velux. Montering samt afmontering af disse gardiner er enkelt, da der ikke trækkes ledninger. Strømmen kommer i stedet fra et diskret placeret solcellepanel.

Har du ovenlysvinduer, du ikke kan nå, så er det anbefalelsesværdigt at vælge en elektrisk løsning. Det sikrer, at du ikke skal bruge en teleskopstand, når du skal trække for og fra.

I stedet kan du blot rulle gardinet op eller ned ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening – det er markant nemmere.

Montering – Hvordan?

Alle ovenlysvinduer fra Velux er udstyret med beslag. Det letter montering af et rullegardin til Velux tagvindue. Samtidig garanterer det en præcis montering – hver gang.

Du skal blot klikke gardinets topkasse på plads i de formonterede beslag i vinduet, og dernæst skal sideskinneren monteres.

Derfor er montering, afmontering og tilmed reparation af Velux-rullegardiner en både enkel og hurtig proces. Der er ikke behov for professionel assistance i denne sammenhæng, da enhver vil kunne montere rullegardinerne på egen hånd.

Der skal hverken bores, hamres eller skrues – klik det på, sæt det fast og vupti; dit gardin er monteret.

Det er desuden værd at fremhæve, at rullegardiner fra Velux kan repareres, da Velux selv forhandler relevante reservedele. Det betyder, der ikke er behov for udskiftning af hele gardinet, såfremt en enkelt del går i stykker.

Er det ikke muligt at udskifte reservedele i dit gardin, kan det tyde på, at du – desværre – har anskaffet en kopi.

Her kan du se hvordan et Velux rullegardin skal monteres

Køb Velux rullegardiner billigt her

Du kan købe Velux rullegardiner mange steder. Det er dog ikke alle forhandlere, der er lige billige. Prisen er dog ikke den eneste relevante faktor, der bør inddrages i dit valg af forhandler.

Det er lige så vigtigt, at du gives muligheden for at skræddersy gardinerne efter egne, specifikke ønsker – og det kan du bl.a. hos Gardinshoppen.

Endvidere, så er Gardinshoppen blandt de billigste på markedet. Faktisk sigter de efter at være de billigste forhandlere af gardiner på det danske marked.

Derfor fører de en prominent prisgaranti, der ikke blot matcher enhver billigere pris, men tilmed yder dig yderligere 5% rabat på hele din bestilling, såfremt en billigere pris dokumenteres.

Det er derfor anbefalelsesværdigt at bestille dine rullegardiner til Velux vinduer hos Gardinshoppen. Du kan bestille gardiner, der passer til hele sortimentet af vinduer fra Velux.

Dertil er det muligt at vælge blandt 15 forskellige farver og tre forskellige betjeningsløsninger. Du kan derfor sammensætte det helt perfekte rullegardin.