Træpersienner er magen til de klassiske persienner i aluminium, men dog produceret i træ i stedet. Det giver et naturligt og varmt udtryk samtidig med, at de er fleksible og praktiske, da de er nemme at rengøre. Mange anser det ligeledes som et mere eksklusivt valg end de klassiske alupersienner, hvorfor flere boligejere vælger persienner i træ kontra alu.

Træpersienner efter mål

Træpersienner efter målDer findes mange forhandlere af billige træpersienner. Det inkluderer bl.a. JYSK, IKEA og Bilka. Fælles for disse er, at de ikke tilbyder træpersienner efter mål.

I stedet er du forpligtet til at vælge blandt et udvalg af standardiserede mål, og du er derfor ikke garanteret, at de passer til dit vindue.

I stedet bør du købe persienner efter vinduets specifikke mål.

Det tilbyder de blandt andet hos Boligindretningsshoppen, hvor de fører et bredt sortiment af træpersienner, du selv har mulighed for at sammensætte i henhold til dine præferencer.

Du vælger selv størrelse af de robust trælameller (enten 25 mm. eller 50 mm.), ligesom du også selv kan indtaste de målværdier (H x B), du ønsker dine persienner produceret i.

Læs mere om persienner efter mål her.

Persienner i træ skaber hygge i hjemmet

Ved at sætte træpersienner i vinduerne skaber du et hyggeligt og varmt miljø, men dog uden at gå på kompromis med eksklusivitet og elegance. Det er et afgørende aspekt for mange, som står med valget mellem persienner i hhv. træ og aluminium.

I højere grad end tidligere er danskerne blevet villige til at spendere en kende mere på persienner i træ.

Det handler dog ikke blot om, at de er med til at skabe en hyggelig og varm atmosfære i det rum, de hænges op i. For mange er det lige så vigtigt, at det er et praktisk valg.

Støv og skidt er tydeligt at se på persienner i aluminium, og det kan hurtigt fjerne fokus fra hyggen. Det ses ikke lige så tydeligt på træpersienner, og derfor behøver de heller ikke tørres af lige så ofte.

De mange muligheder af persienner i træ

inspiration - flot hjemUdvalget af træpersienner er stort. De mange varianter adskiller sig på baggrund af flere punkter.

Derfor er du også garanteret at kunne finde nogle persienner, der falder i din smag og harmonerer med den indretningsstil, der praktiseres i din bolig.

Hvis det ønskes, så kan du tilmed få specialproduceret persienner, der harmonerer med dine præferencer.

Stort udvalg af farver

Træpersienner kan fås i mange farver. Du kan ikke blot vælge blandt et væld af naturlige træfarver, men har ligeledes også mulighed for at vælge lakerede farver.

Er du til hvide træpersienner, der skaber et lyst look? Vil du hellere have et neutralt og monotont look med sorte træpersienner? Eller ønsker du at prøve kræfter med teaktræ?

Det hele er muligt!

Vælg betjeningsside

Får du fremstillet en træpersienne efter specialmål, får du også en række øvrige valgmuligheder. Du kan eksempelvis selv vælge, hvorvidt persiennen skal betjenes i højre eller venstre side.

Det er en fordel, hvis din persienne skal hænge i et vindue, hvor højre eller venstre side er svær at komme til. Det er ikke altid muligt med standardiserede persienner.

Wirestyr eller ej?

De fleste har oplevet, at de skal åbne et vindue bag en persienne eller et gardin. Det er ikke just praktisk, da vinden får persienne eller gardinet til at flagrer.

Én ting er, at det afgiver en irriterende støj, men noget helt andet er, at det reelt set kan resultere i beskadigede lameller – eksempelvis er det relativt let for lameller i tyndt aluminium af bøjes af et slag.

Hvis du skal montere dine persienner direkte på vinduer eller dyre, så er det værd at tilvælge et wirestyr. Og hvad er det så? Et wirestyr består af to stålwirere (én på hver side), der holder persienne på plads.

Det betyder, at persiennen blot vil følge døren eller vinduet, hvis det åbnes. På denne måde er du garanteret, at det ikke hænger og flagrer i vinden.

Montering i loft eller væg

Persienner kan montere på både væg og i loft. Det er dog ikke i alle henseender, at begge løsninger er lige gode. Derfor er det vigtigt at vurdere hvilken løsning, der er bedst for dig.

Hvis du har et vindue med karm i plast el.lign., så er det næppe en god idé at montere et vægbeslag direkte i karmen – i stedet vil du nok være bedre tjent med loftmontering.

Hvis du bestiller dine nye træpersienner efter specialmål hos Boligindretningsshoppen, kan du selv vælge, om du vil have dine persienner med loft- eller vægmontering.

Forsøger du i stedet at finde nogle billige træpersienner i et byggemarked som Silvan eller Bauhaus, så kan det ikke garanteres, at du er heldig at finde både de rette mål og den rette montering.

Her kan du se hvordan en montering kan foregå

Børnesikring eller ej?

Det er ikke alle, der har hørt om børnesikring til persienner. Har du små børn kan det dog være værd at undersøge. En sådan børnesikring er udviklet til at beskytte dit barn mod at blive kvalt i snor eller kæde, hvis de kommer i kontakt med en persienne.

I stedet er snor eller kæde beskyttet af et beslag i plast, så den ikke blot hænger løst ved træpersiennen.

Børnesikring er naturligvis kun obligatorisk, hvis du har små børn i hjemmet. Har du ofte mindre børn på besøg, fordi du er onkel, bedsteforælder eller noget i denne dur, så kan det dog også være en fordelagtig investering.

Det koster dig sjældent mere end 25 kr., hvorfor det ikke gør nogen bemærkelsesværdig forskel på træpersiennens endelige slutpris.

Du kan læse mere om de forskellige typer af persienner her.

Den billige løsning

Der er forskel på, hvad folk betragter som værende den billige løsning. Persienner kan fås til ganske få penge hos bl.a. JYSK og IKEA. Faktum er dog, at du ikke får mange valgmuligheder, når du køber sådanne træpersienner.

Du kan end ikke selv definere mål, hvorfor du i mange tilfælde er nødsaget til at tage til takke med en løsning, der ikke passer helt.

Hvis du gerne vil købe billige persienner i træ, men ligeledes foretrækker at have en større grad af indflydelse på, hvordan de ser ud, hvilke mål de fremstilles i, og hvilke yderligere funktioner, de byder på, så bør du bestille dine nye persienner hos Boligindretningsshoppen.

Her får du nemlig billige træpersienner fremstillet efter dine krav til f.eks. mål og farve.

Hos Boligindretningsshoppen kan du ligeledes ofte finde gode træpersienner tilbud, der kan give dig yderligere besparelser. De er derfor værd at holde øje med, hvis du eksempelvis fortsat er i overvejelsesfasen og endnu ikke er fastbesluttet på, at ville investere i nye persienner.

Uanset hvad, så bør du altid prioritere specialproduktion over pris ved køb af persienner.

Mulighed for at tilkøbe ekstra garanti

få en god garantiBoligindretningsshoppen tilbyder tilkøb af en ekstra garanti, de kalder for TotalGaranti. Denne garanti dækker, hvis uheldet er ude og du har målt forkert. Ikke nok med det, så fungerer den også som en udvidet tilfredshedsgaranti.

Det koster dig blot 10% af den samlede købspris , hvis du ønsker at tilkøbe garantien – uanset hvor mange persienner, der er tale om.

Vær ikke bange for at måle forkert

Det kan sagtens ske, at du er kommet til at måle forkert op til dine persienner. Hvis det sker, så kan du tage det med ro, såfremt du har bestilt dine persienner med målegaranti hos Boligindretningsshoppen.

Har du modtaget dine nye persienner, men passer de ikke som ønsket? I så fald skal du blot kontakte kundeservice og forklare dem omstændighederne.

Herefter vil du kunne igangsætte produktionen af nye persienner, der denne gang fremstilles efter de rette mål. De andre persienner skal du blot sende retur. Og det bedste af det hele? Det er helt uden beregning.

De nye persienner fremsendes, når Boligindretningsshoppen har modtaget din returpakke – derfor er målegarantien bestemt også prisen værd.

Gratis fragt på ordrer over 2.000 kroner

Mange er afholdende fra at købe persienner på nettet, fordi de pålægges fragtomkostninger. Persienner fylder en del og er relativt tunge – særligt hvis du skal have nye træpersienner til hele hjemmet.

Derfor kan det blive en bekostelig affære, hvis du skal betale fragtomkostninger forbundet med leverancen af dine nye persienner hjem til din bopæl.

Det har de dog taget hånd om hos Boligindretningsshoppen. Bestiller du for mere end 2.000 kroner, så slipper du for at betale fragtomkostningerne.

De flotte træpersienner fremstillet af Boligindretningsshoppen er af høj kvalitet, og derfor er det også den yderligere investering ift. f.eks. IKEA-persienner værd.

Der ydes tilmed hele 3 års garanti på deres Varia-persienner.

Køb dine træpersienner online og spar penge

Med afsæt i ovenstående bør det naturligvis understreges, at der kan opnås betragtelige besparelser ved at købe dine nye træpersienner på nettet. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du ønsker at købe persienner, der bliver fremstillet efter dine specifikke mål og kriterier.

Hvis du gerne vil holde investeringen i bund, så bestil persienner online.

Der findes flere forhandlere af flotte træpersienner på nettet. boligindretningsshoppen er dog at foretrække. Det skyldes ikke blot, at de har et imponerende sortiment, men hovedsageligt, at de tilbyder en række garantier.

Der ydes altid tre års garanti på deres persienner, ligesom de har prisgaranti på hele sortimentet, og så kan du selv tilkøbe deres TotalGaranti.

Den anden mulighed er at købe Alu persienner her.